Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Minden regisztrált felhasználónk számára  biztosítjuk a belföldi házhozszállítást futárszolgálattal. 50.000 Ft rendelés felett díjmentes a szállítás az ez alatti összegű rendeléseket szállítási díjjal tudjuk postázni.

Ha Ön már regisztrált, akkor kérjük lépjen be és vásároljon, ha pedig még nem, akkor az első vásárlása során is regisztrálhat.

Az oda- és visszaszállítás költségét minden esetben a vevő fizeti, kivéve, ha erről a szállító máshogy rendelkezik.

Az Ön kényelme érdekében többféle szállítási és átvételi módon veheti át megrendeléseit:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik. A csomag feladásáról, érkezésről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató. A kiszállítás zökkenőmentes biztosításához kérjük, hogy a szállítási címet minden esetben pontosan adja meg. Az értesítésekhez pedig az e-mail cím és a mobiltelefonszám megadását kérjük.

A rendelést követően előzetes értesítés érkezik a csomag várható kézbesítésének időpontjával és részleteivel. A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével.

A munkanapokon 14:00 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes rendelések belföldre max. három munkanapon kiszállításra kerülnek. Munkaszüneti napon leadott rendelések és kifizetett rendelések belföldre az első munkanapon kerülnek feladásra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A weboldalakon leadott megrendeléseket lehetősége van személyesen is átvenni. Regisztrált felhasználóink számára biztosítjuk a személyes átvételi lehetőséget az alábbi helyszínen:

HOME ROBOT Kft. (2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám utca 5.)

Nyitva tartás: Kérjük telefonon érdeklődjön nyitvatartásunk felől mert előfordulhat,hogy nem tartózkodik senki a boltban. Elérhetőségünk: +36 70 360 7401